miercuri, 25 februarie 2009

Investiţiile în infrastructura Sibiului continuă şi în acest an

Adam Boer

Un gospodar bun are şi în 2009 suma de 160 milioane RON pentru investiţii, noi la Satu Mare am rămas doar cu buza umflată: suma de 0 (zero) RON pentru investiţii şi lucrări de calitate proastă.

"În 2009 municipalitatea se va concentra pe finalizarea lucrărilor începute în anii precedenţi şi va demara lucrări noi care vizează atât reabilitarea unor străzi cât şi obiective importante pentru comunitatea sibiană. În 2009 lucrările vor continua pe 23 de străzi şi vor începe pe încă 14 străzi.


„Intenţionăm să continuăm investiţiile în cartiere, prin reabilitarea infrastructurii stradale şi a reţelelor de utilităţi. Suma totală alocată anul acesta pentru investiţii este de 159.374.736 de lei, suma comparabilă cu cea alocată în 2008 – aproximativ 140 de milioane de lei.” a declarat primarul Klaus Iohannis în conferinţa de presă."





Ştirea completă puteţi citi pe www.sibiu.ro

5 comentarii:

Anonim spunea...

Si din pacate exemplele pot continua chiar si la nivel de consilii judetene. Zilele astea voi publica si eu un articol pe aceasta tema.
E ciudat totusi ca Iles pare sa fi cheltuit bani anii trecuti ca si cum nu s-ar mai fi asteptat sa castige si un al doilea mandat.

Anonim spunea...

cum sa fie ciudat cind toti au urlat ca asta face? si tembelii tot l-au votat... prostii nici acum nu inteleg in ce rahat se afla satu Mare. Doamne fereste de o catastrofa, ca raminem cu orasul paralizat! sau poate chiar de asta are nevoie rahatul asta de oras ca sa se trezeasca...

Anonim spunea...

Da, avem nevoie de o catastrofa ca si Trasnea si sigur se va trezi din amor(homo)tzeala . Plesnea vezi ca se comenteaza din greu pe GNV...locul tau e acolo.Nu uita sa iti iei ci cele 3 puncte cu tine ( ...) ca si stil de fracturare a unor idei sau prpopozitii fara sens.

Cosma Alexandru jr. spunea...

Trasnea
Mai frate se pare ca ti-ai gasit nasul si tu,unu mai al dracu ca tine te termina...Sau esti chiar tu si faci si mai mare circ,valoareo?!

Cosma Alexandru jr. spunea...

Adam
Nu iese din articol ca de unde e finantarea.Ca daca e pe credit din asta scump,cum e acu,mai bine nu-l lua.
Acu nu e chiar asa ca nu se face chiar nicio investitie,se continua cateva si se mai fac cateva.
Dar problema e ca anul viitor ce se va face.Ca nu e sigur ca proiectele UE vor fi si aprobate,iar in rest se pare ca bani nu vor fi de niciunde,ca trebuie platite creditele inrobitoare.Acu sa vedem cum va mai hrani presa Ilyes,ca precis ca presa lingusitoare nu e satula.