miercuri, 4 februarie 2009

Prefectul a venit in ajutorul satmarenilor

Adam Boer

Dupa cum stiti, Institutia Prefectului a atacat saptamana trecuta joi in contencios administrativ HCL 300/2008, numit de catre satmareni figurativ si pe drept hotararea de gunoi a primarului.

Orasul a rasuflat usurat. In urma actiunii hotatarea a fost suspendata pana cand se va pronunta instanta: satmarenii nu mai trebuie sa se inghesuie la ghiseele de la Finantele Locale.

La initiativa primarului Ilyes, consiliul local se intalneste maine in sedinta extraordinara pentru a modifica hotararea in asa fel ca ea sa fie legala. O sa vedem daca consilierii care sunt de partea cetateanului vor fi majoritari.

Parerea mea este ca toti care produc deseuri menajere sa plateasca pentru colectarera, depozitarea si neutralizarea gunoiului in conditii ecologice.

Dracul se ascunde si de data asta in detalii si domnul primar reales in continuare nu se intereseaza de detalii.

In opinia mea nu ar fi voie sa rupem problema calitatii serviciului de salubrizare si a tarifului de colectarea sumelor aferente serviciului. Domnul Ilyes sustine insa acest lucru, fiind interesat doar de banii care revin prestatorului,´adica Florisalului si nu si de calitatea si pretul cat mai mic al serviciului.

Voi ce parare aveti?

7 comentarii:

Anonim spunea...

Pai si de ce sa respire usurati satmarenii?Iata precum spuneatzi Gyulea e pe tragaci cu o noua porcarie,iar hcl-ul vechi e doar suspendat si nu abrogat......Instantza va dispune modificarea in parte a vechiului hcl,deoarece adevaratele motive nelegale,ba chiar neconstitutionale nu au fost atacate de prefect.....

Din punctul meu de vedere chestiunea cu colectarea deseurilor menajere revine absolut prestatorului de servicii si nu Primariei,totusi se pare ca Gyulea este de alta parere si va emite hcl-uri pe banda rulanta doar o face pe comision si nu moca....

Poate doar daca se va gasi un mare spirit civic prin urbea noastra care sa se adreseze parchetului pentru abuzul in serviciu facut de primar dar si de consilierii care voteaza ca prostii.......lucru care ma indoiesc profund ca se va intampla insa!
O chestiune interesanta care s-a intamplat atunci cand s-a anuntzat intentzia lui Raducu de a ataca in contencios hcl-ul,o parte din consilieri,adusi de spate de atata aplecatura au inceput sa dea din coltz in coltz cum ca ei nu ar fi votat......desi votasera cu totzii!O alta picanterie ....stitzi cine a fost presedintele de sedintza cand s-a adoptat aceasta imbecilitate de hcl?Fix doctorasul Coiutz,marele adversar al lui Gyulea din alegeri cel care doar s-a descurcat onorabil insa!Io cand va spuneam ca la mangleala totzi sunt pe o mana,au sarit deontologii precum puricele cu 99 de oca la picioru drept!


PS Domnu Boer o sa mai atacati in contencios hcl-u'?

Adam Boer spunea...

@trasnea
am creat acest topic la sugestia dumneavoastra. Va rog sa copiati aici comentariul de la topicul "Concediu" pentru ca asi dori sa reactionez la el.

Adam Boer spunea...

@trasnea
da, sper sa gaseasca avocatul mea pana cand ma intorc din concediu un temei legal beton pentru a ataca hcl 300/2008 in contencios. Sigur va trebui sa avem in vedere si eventualele modificari din sedinta de maine.

Eu am fost prezent la sedinta din 18.´dec. si chiar nu au votat toti consilierii hotararea de gunoi. Procesul verbal a fost consemnat eronat.

Anonim spunea...

@Boer
Comentatzi linistit unde vretzi ca oricum in afara de noi doi si altzi trei -patru melteni tot nu intereseaza pe nimeni.....Si daca tot suntetzi in concediu......bagatzi la impresii de concediu,asezonatzi si cu doi trei iepurasi,pupeze,animale....d'astea dragalashe cu holograma!

Spunetzi ca procesul verbal de sedintza a fost completat eronat??????!!!!!!!!!!!!!!!Pai aici este deja infractziune!

Anonim spunea...

ce ziceti de o campanie de informare a cetatenilor? credeti ca la fel cum a facut pentru florisal, politia comunitara ar imparti si fluturasii unei eventuale asociatii civice? ca doar si-au dovedit calitatile de postasi...

Anonim spunea...

Hai domnu Boer,tot mai umblatzi dupa veveritze?Vrem topicu "Adam Boer a venit SI EL in ajutorul satmarenilor"
Pierdetzi creme de la creme,deja se face cheta publica sa-i ridice statuie lu' Raducu......asa bucurosi si entuziasti sunt satmarenii ca au fost ajutatzi!
Si dvs cu cel putzin patru capete de cerere BETON.......redactate de advocata dvs,nimic,nimic?

TreXeL spunea...

daca tot e blog civic