vineri, 30 ianuarie 2009

Concediu

Trebuie să vă las singuri câteva zile pentru că o să fiu plecat din oraş. O să fiu din când în când lângă calculator dar nu ştiu cât timp o să am să scriu. Promit că o să încerc măcar vă citesc.

40 de comentarii:

Adam Boer spunea...

@trăsnea
ca să răspund în prealabil la o întrebare posibilă: mă duc ca să caut o pârtie de schi asfaltată.

Adam Boer spunea...

@trăsnea
şi încă ceva... da, am luat cu mine şi trotineta ca s-o testez.

Anonim spunea...

Concediu placut!

Anonim spunea...

concediu placut .Cumpar ziarul gnv Satu Mare din data de 17 si 18 ianuarie 2005 .ofer 300 ron claudio

Trasnea spunea...

Bai se pare ca si sfertu' de norma e solicitant ,ba chiar epuizant.Uitatzi-va la Boer,abia a scos sarmalele si piftia ingurgitata de Craciun pe partiile austriece si deja ,dupa nici juma de luna.....e frant!O taie iar in concediu sa testeze trotineta......Acu nu putem sti daca e o oferta last-minute sau o plimbare cu stabi si sefi de la CJ,chestia buna e ca si dintr-un sfert de norma isi permite......
Deci Boer....fa-te ca lucrezi!

Anonim spunea...

adam ,cum ai plecat in concediu hop si tanti cu ziaru (31 ianuarie 2009 gnv):Blogherii de (la) serviciu

De cand a constatat ca daca calu’ nu vrea e bun si magaru’, un fost aspirant la functia de consilier de primar si manager de oras, mereu nemultumit de prestatiile lui Gyuszi ca edil sef, odata familiarizat cu statu’ degeaba prin partea de Palat a Consiliului Judetean s-a reintors la scrisul pe bloguri. La drept vorbind, nu ai ce sa-i reprosezi omului, ca bloguiala s-a intins ca o molima si l-a virusat inclusiv pe vicepresul Consiliului Judetean, ala care in campania electorala pentru Primarie, pentru ca gandeste cu muschii, le povestea muierilor despre performantele sale sportive. Asa ca cei doi blogheri - ne scuzati, da’ la cat stau pe net e jenant sa spunem ca lucreaza, desi sunt angajati cu acte in regula si leafa babana la Consiliul Judetean - scriu de zor in timpul serviciului. Ca se imprastie fiecare pe blogul lui, ca dezbat - fiecare pe blogul celuilalt - probleme care n-au nicio legatura cu durerile si ofurile judetului e mai putin relevant. Revoltator si inadmisibil este ca au astfel de preocupari in timpul serviciului - de unde iau sporuri si prime - si ca n-au facut eforturi considerabile sa-l atraga la bloguiala pe celalalt vicepres, care, daca ar scrie dupa cum meliteaza, i-ar surclasa la postari pana si pe cei mai inraiti blogheri, precum si pe unu’ insurubat intr-un fotoliu la cativa metri distanta, caruia i se spune cap de cauciuc. Pentru ca boierii si sportivii sunt preferatii nostri, ramanem cu ochii pe bloguri si cu degetele pe tastatura.

Saracuta nu mai are pe cine ataca ,nu mai sunt escroci in Satu Mare,of of of of .Ce o zis: eu sunt directoare de ziar ,acum ca la ce folosesc ziarul nu mai conteaza,Asteptam un articol in care sa ne explice care este faza cu Actualul deputat Ciocan si ziarul gnv din 17 ,18 ianuarie 2005 ,si daca se poate o rugaminte: a disparut de pe net :il puneti va rugam in arhiva ziarului ,ma refer la anul 2005. Cu respect Claudio

Anonim spunea...

explicatii si voi daca aveti cui ,ca este la mintea cocosului ca erati in pauza cand ati scris .poate pe la ei pe la redactie in pauza se face obligatoriu benevolat ??? Claudio

Anonim spunea...

N-a fost Crina, ci gyuszi.... via stelutza.....

Trasnea spunea...

Bai,naspa....nasol rau chiar,sa pleci in concediu dupa o saptamana de truda!Sa-ti iei si trotineta!Sa transmiti prietenilor buni ca-i iubesti!Sa faci efortu' sa raspunzi in prealabil la intrebari posibile.......Si sa-ti pice in cap o cacareaza d'asta.....Se duce dracu' concediu ala.........

Bai ce oameni......bai ce oameni....!

"Oooooooof,lume rea ,
Blestemata esti!
Oooooooooof lume rea,
De rau ma barfesti!"
http://www.youtube.com/watch?v=gSZU_eubi4I&feature=related

Adam Boer spunea...

@trasnea
multumesc ca imi purtati grija... dar putin pana deloc nu ma deranjeaza articolul din GNV. Mi-asi fi dorit chiar un articol adevarat in partea editoriala unde sa apara tiparit numele tuturor personajelor... Trebuie sa deranjez mult mai mult ca sa ajung acolo?

Cosma Alexandru jr. spunea...

Da cine e cu capul de cauciuc?

Anonim spunea...

junioru - de obicei cine intreaba ,ala e .

Anonim spunea...

claudio

Adevaratul Traznea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

vreau si eu stimate domn sa cred ca vei veni din concediu cu o minte odihnita si bine oxigenata.
Si poate atunci din postura pe care o ai la CJ vei propune o norma interna de reorganizare astfel incat fiecare sa-si faca treaba si sa-si merite bani. Este adevarat ca s-a inceput ceva de catre domnul Csehi dar inca nu ajunge. Daca ar sti omul cati il regreta acum pe Valer numai din pricin asta.
Poate la o sedinta mai restransa il ajuti si pe Gyusi sa inceapa acest lucru important si in primarie. Eu tare as vrea sa inceapa cu serviciul investiti si control in constructi unde are o gramada de ingineri care o freaca toata ziua prin birou.

TreXeL spunea...

petre stai tu linistit ca nu o freaca inginerii aia prin birou chiar asa aiurea. aia sunt buba canceroasa a administratiei municipiului.

Anonim spunea...

Trexel,fratzioare io abia acu vazui....da' ce avatar bengos tzi-ai tras.....Esti tu in umbra ? Sau ai descarcat poza de pe cocalari.com?Marfa a'ntaia vere,da
baga si un nume pe masura....TREXEL FERMEKATORU.....Sa moara familia ta vere...sa n-am parte daca nu e de belea rau avataru' ala!Aspirator de femei ce mai.........

Cosma Alexandru jr. spunea...

Claudio
Lasa glumele si trimite-mi ce mi-ai promis.

Anonim spunea...

bai trasnea, rebut genetic homoerotic, ii faci avansuri d-lui trexel ?

Anonim spunea...

O sa fiu scurt ca Boer nu are acces decat de pe mobil....
In ciuda reclamei televizate si rostirii in mod repetat pe litere si puncte a adresei acestui blog se pare ca nu se inghesuie nimeni.....Ba mai mult cei care au coloana vertebrala chiar il sterg pe Boer din blogroll.Asta s-a intamplat pe blogul lui Comando Oli!Respect baietzi(!),NU am uitat ce ati facut la strand inaintea alegerilor locale (!!!!!!!!!) o dedicatie pentru voi.....http://www.youtube.com/watch?v=cQ-w9tFMZDI&feature=related

Anonim spunea...

adam - uite inca o surpriza (poate stiai):Primarul Iuliu Ilyes, însoţit de o delegaţie de la Biroul pentru proiecte cu finanţare internaţională, au fost prezenţi săptămâna trecută în Ungaria, la Vásárosnamény, pentru a pregăti nota conceptuală a proiectului privind realizarea unei piste pentru biciclete între Satu Mare şi Mateszalka.
Nu stiu daca ai noroc si este voie cu trotineta??(depinde ce viteza prinzi)Claudio

Adam Boer spunea...

@trasnea
Asta s-a intamplat din cauza ca am pus din nou in blogrol pe Adrian Stef... Noroc cu dumneavoatra care inca nu m-ati parasit si cu GNV care ma tine pe (blog)rol.

Adam Boer spunea...

@Claudio
de acest proiect tot povesteste primarul de mai mult timp. Face parte din programul "ameteste-l daca nu poti sa-l convingi".

Daca pana la urma tot va iesi ceva din pista asta de biciclete, eu m-asi bucura... Cu sau fara trotineta.

TreXeL spunea...

:))) Trasnea, io-s frate in poza
da ca sa ma poti recunoaste (si eventual scuipa) lejer pe strada si in acelasi timp ca sa-ti dau si subect pentru alte vorbe de duh ma prezint si vizibil aici

TreXeL spunea...

@ Trasnea
dupa care am vazut ca te-ai si comentat p'acolo, uitasem :)

Anonim spunea...

@Fermekatoru
Vai ce trivialitate.....sa te scuip pe stada(!?!).......Tu asa procedezi in general?
Cum ai si uitat?Sigur ca m-am comentat pe acolo!Chiar tzi-am si facut reclama la blog o data!
Da acu ca zici ca tu esti ala ,e da bine,vere!Nu esti numa Fermekator ...esti si Unikat!

In alta ordine de idei chiar nu stiu ce te stropsheshti asa,ca iote ai din nou ocazia sa ne arati poza cu tine, aratura si Boc!Desi initial credeam ca te aflai pe acolo,conjunctural, doar datorita duduii cu tocul cui infipt in brazda,acu ma gandesc ca poate ai transportat vreo doua,trei tarnacope cu portbagaju' prin zona.......si daca tot era si duduia pe acolo ......

Ezista o vorba din batrani pentru baietzi simtzitori ca tine "Nu se ezista barbati care face dragoste prost,ci doar femei care nu stie sa iubeste!"......asa ca nu mai fi si tu asa simtzitor!

Anonim spunea...

Si daca tot am dat pe aici,pe cel mai civic blog dintre blogurile civice.....hai sa bagam si niste mangleala la obiect sa nu zica nenea domnu Boer ca ne luam doar de tricicleta lui!

Probabil datorita faptului ca Boerica e la refacere si recreere,nu exista un topic cu atacarea HCL 300 de catre Prefect.Asta si datorita faptului ca ceilalti doi scriitori de blog sunt prea ocupati ,unu' sa bage reclame la mentosane si alalalt sa faca reclama pe alte bloguri ,mai cu potentzial.Cum nu stiu in ce stadiu de ozonificare se afla faptura boereasca si nici cat mai are pana pe ghidonul de la trotineta o sa-i apara "full-charge",ma risc sa comentez in avan-premiera spectacolul de doi lei ce se va petrece pe la Tribunal si nu numai.

Desi in patru ani nea Raducu nu s-a remarcat decat ca a vrut sa rezolve o greva cu ceai cald si ca datorita reflexiei luminii de neon de pe respectabila sa chelie s-a facut economie la curent electric,arzand doar un bec in loc de doua ......acu ca scroafa-i moarta in cotetz ,nea Raducu se da haiduc.Si nu oricum ci atacand cea mai tampita hotarare a lui Impotente el Diablo Caliente Gyulea.
La prima impresie multzi au zis ca i-a dat A'l de sus mintea cea de pe urma,insa se pare ca atacarea are un scop subvesiv.Acest scop a transpirat si in unele comentarii infantile (asa cum bine spunea o doamna) ale lui Boer.Anume o gasca de baieti vor sa-i ia lu Gyulea jucaria numita Florisal si sa ne bage pe gat si la plata (desigur) o alta jucarie austrica de strans gunoiu'(care matura frumos si bine pe la Zalau,cica).
De aici si fervoarea cu care nea Cheliutza s-a atacat rau la pipotzica zilele trecute.
Motivatia atacarii in contencios e puerila rau....cica nu s-a respectat legea 215/2001 privind aducerea la cunostintza publica a unei HCL......hahahahahhahaha.....sa mori tu bai Chelule(!?), asa trebuia sa ataci toate hcl-urile ca nici unu' nu respecta procedura legala!
Insa daca cineva crede ca nea Raducu o sa o ia in barba, la Tribunal cu puerilitatea asta de motivare se inseala......Chiar Raducu pe un ton foarte doct a zis "dar cum noi stim ca instantza este intotdeauna,aaaaaaa, ....actioneaza in siritul legii.De data aceasta legea este de partea cetateanului si sunt convins ca scopul va fi doar unul!"Vai cata grija are Raducu de cetatean.....atat de multa ca se si antepronuntza cu privire la ce va face legea!
Pai daca ne gandim ca duduia Maxim Rodica e presedinta pe la Tribunal.......si daca ne mai gandim ca duduia respectiva a fost pupila avocatei Ana Silagi ,sora lui Raducu,care a primit-o in Baroul SM,ba chiar a si tinut-o in gazda pe sarmana fata o perioada (moca).......se pare ca intradevar legea e de partea cetateanului!!!!!!Acu sa nu intrebati care cetatean!!!!

Asadar,fratilor,cei care mai credeati ca exista cineva care lupta pentru drepturile voastre,lasati-o in sange fratzilor!Totul,dar absolut totul e pe shmenozeala,pe mangleala,pe ciordeala,pe lovele.....noi suntem niste melteni care scoatem banu' gros intru satisfacerea ,cheilor,impotentzilor si a restului de agarici puturosi care o viatza s-au antrenat doar sa fure!

Desigur unii o sa spuna ca avem si oameni cu bloguri civice,care o sa ne ajute......Da,da....vrajeala!Despre asta o sa vorbim data viitoare!

Adevaratul Traznea spunea...

Bai Falsule Trasnea, da' drepturile tale de labar homosexual cand le scoti la interval. Poate face restul presei locale o campanie serioasa, ca de la GNV doar articole cu sperma la gura si fara semnatura primim de ani de zile.

Adevaratul Traznea

Anonim spunea...

adam-trebuie sa gasesti o solutie ,nu are rost sa incercam sa descifram ce vrea sa zica adevaratul trasnea (pentru ca este de fapt un bebelala ).Cunoastem stilul lui traznea si este greu(imposibil) sa-l copieze cineva.Nu este frumos sa moderezi ,dar nici sa ne bucuram ca toti copii au acces la internet nu este bine.
adam -nu inteleg de ce este traznea asa impotriva ,ma refe la asociatie ,la blog .Claudio

Adevaratul Traznea spunea...

Trasnea e un Gica-Contra cu stat de plata pt.a improsca cu noroi si invective in cine se nimereste ( in special cei care primesc leafa de la stat).

In cazul blogului de fata, Trasnea are un motiv in plus ce tine de orientarea sexuala ( a lui Trasnea). Detalii picante in curand ....presa locala studiaza deja informatiile). Poate sa inceapa foiletonul Gura ( Curul ) Targului la ziarul concurent GNV, si in primul episod vom afla ce f*** Trasnea

A.T.

@claudio, stai in banca ta pana nu te zburam si de pe blogul/forumul asta, ca de pe multe altele ai fost aruncat pe geam :-)

Anonim spunea...

doar atat ,ma asteptam la mai mult.Claudio

TreXeL spunea...

Trasnea, nu ma scuipi sa nu te recunosc, nu ca ar fi nush ce trivialitate :) imi amintesc ca te-am invitat si la o bere candva si n-ai vrut sa vii din motive de 2:15
Cu incriminatii din sustinerea matale anterioara nu ma pot exprima pt ca... nu-i pot injura cum se cuvine din moment ce-am facut alianta familiala cu ei. se la vi

Anonim spunea...

@Unikatu'
Bai naspa rau....la faza cu scuipatu',dar daca tzi neaparat.....te-as scuipa da mi-e rusine,nu de mine .....ci de tine!

In schimb vad ca incepi sa-ti recapeti memoria.....laser frate!Da acu ca tot esti cu memoria reperata,nu te-ai gandit oare ca pur si simplu nu am chef sa beau cu tine.......E o nuantza....ehh?

La faza cu doi si un sfert,sincer ma dezamagesti profund,aveam o parere mai buna despre inteligentza ta cognitiva si nu credeam ca esti asociat in gasca tampitziilor mirosind a telemea,precum acest Real Romeo Fantastic Regele Sexului Oral,care va face si va drege prin ziarele concurente si nu numai!


Cat priveste incuscrirea......am inteles ca esti pe combinatie,acum ca o faci pe PR-u' si pe site-ul cu rahat premiat(dar si pe deontologul combativ pe aici),ca doar asa se manglesc banii,ori in haita ,ori in familie.....ori amandoua.Deci beton armat!Sau asfalt regurgitat....what ever!

Anonim spunea...

Vad ca nenea domnu' Boer e tot la galvanizari si vulcanizari unde face poze cu ursu brun impaiat in lipsa de parshi alpini sau bufnitzi plesuve de mare inaltzime......

Deci ,hai sa vedem putzin cum devine chestia cu civismul boerian .....L-am cunoscut,daca pot spune asa ,pe Boer citind comentariile sale pe siteul premiat cu pixeli de cacat al lui Mansarda Impotenta Gyulea.....Mi-a placut omul ,tre' sa recunosc avea un stil interesant de a pune problema,insa apoi treburile au evoluat si am incercat sa aflu mai multe despre el.....astfel am aflat ca e interesat de un post la Primarie....unul care se va infiintza special pentru el ,acela de city manager.Pentru aceast "favor" domnu Boer trebuia fireste sa "presteze" ceva in contul lui Gyulea....Din fonduri personale,sau mai putin personale si aici ma refer la fonduri EKE, de aprox 9500 de eur (initial),domnu Boer a inceput sa presteze munca "patriotica" la amenajarea unui loc de joaca in Gradina Romei.Pana aici totul super OK!Insa domnul Boer,a inceput sa devina prea neamtz pentru angajatii care prestau pe acolo si care fireste erau pe combinatie si pe interes ,nu pe munca si calitate.....Astfel incet,incet a reusit sa-l irite pe Gyulea,care avea plangeri din ce in ce mai dese ca nu ieseau paralele de comision.....Ba a fost sfatuit tainic,ca Boer incepe sa-si construiasca o imagine (pozitiva) ,in timp ce el ,Gyulea din primaru' de gasca, devine din ce in ce mai mult primaru cu mansarda impotenta.....Astfel Gyulea l-a borat la infanterie pe Boer al nostru,asumandu-si intru totul amenajarea (deficitara ,zic eu) a locului de joaca.....

Aici a fost declicul care a generat paranoia lui Boer.....Baiatul se obisnuise cu publicitatea si desi aparea prin unele ziare catzarat prin pomi,el nu se supara,ba chiar era fericit ca e bagat in seama.Apoi a declansat scandalul ciorilor si al copacilor taiati,unde avea dreptate si era sustinut si de EKE,insa a fost atat de neprofesionist in "razbunarea" sa incat mai degraba a facut varza idea de civism decat a aparat bufnitzele si liliecii.Ba mai mult a ingropat si EKE ,care fie vorba intre noi ,tot pe banii lu' Gyulea halea si ea o paine.....
Conflictul era evident Gyulea vs Boer ,cu un Boer caruia i se pusese pata tot mai tare ......mai ales ca se apropiau alegerile locale....Acesta ar fi fost prilejul prin care Boer sa ne arate cat de mult spirit civic poseda......Si a inceput excelent,anuntzand ca va candida INDEPENDENT la Primarie.....e clar ca nu avea nici o sansa,dar ar fi iesit in fatza si ar fi impus un alt tip de candidat decat eternul candidat al minoritatii maghiare si eternii taraie branza a partidelor de doi lei romanesti.....Ar fi fost scanteia care poate ar fi declansat interesul celor obisnuitzi cu "pleaca ai nostrii,vin ai nostrii"....Insa totul a durat doar trei zile....ca atat dureaza minunile in general.....

Hai gata,ca mai avem timp...poate apare si Boer refacut dupa bai de sezut cu ceai de ciubotzica cucului,astfel vom combate civic in cadru organizat si nu monologand.....

Adam Boer spunea...

@trasnea
foarte bine documentat si expus si aproape corect domnule Trasnea. Se pare ca sunt o carte deschisa...

Am doua observatii si anume initial am dorit sa candidez in numele Forumului German. Dupa ce FDG a decis sa nu participe in municipiu la alegeri, ma gandeam intradevar sa candidez independent si dumneavoastra ati fost cel care mi-ati suigerat undeva sa nu ma implic, avand in vedere rezultatul catastrofal din sondaj.

Legat de mutilarea copacilor si de EKE, trebuia sa actionam primaria in judecata dar nu am gasit temei legal. Nici pana azi nu am dat de o lege in Ro care sa ionterzica toaletarea copacilor.

Sunt curios daca la fel de bine stiti ce am facut dupa alegerile din iunie :)

Daca exista interers si din partea altora, chiar pot introduce un topic despre mine.

Anonim spunea...

@Boer
Asa ca o carte deschisa.....
Sa fac o remarca inainte de a continua....v-am sugerat sa o lasatzi balta atunci cand eratzi pe cai mari cu sustinerea FDG......si v-am spus ca de la FDG o sa va alegetzi cu un rahat.....lucru care s-a si intamplat.....haidetzi sa nu denaturam adevarul ca am stenograma conversatziei noastre de pe MP-ul forumului GNV.......cu data!!!!Daca stau bine sa ma gandesc cred ca in fapt am fost primul care a salutat( si sustinut) candidatura INDEPENDENTA,chiar daca am zis ca nu votez cu dvs.......avand in vedere ca nu votez in general!

Acu nu stiu cum doritzi sa continui cu extended version sau extended mix......da hai sa o facem in ritmu si in stilu meu,desigur dvs(sau altzii,deontologi in general) putetzi aduce toate amendamentele pe care le doritzi.....

Anonim spunea...

Trasnea, in afara de improscat cu noroi si latrat la luna ce altceva mai stii sa faci ?

smarian@ryerson.ca

PS: Adam, poate faci pozele promise; vezi ca am trimis pe email prourbe niste poze cu Havana.

TreXeL spunea...

Trasnea
n-am io nici o treaba cu biznisurile mai sus mentionatilor, daca urmaresc io vun interes e doar al meu, nu-s nici in haita si nici in "familie" (cu exceptia perioadelor de campanie cand candidatii dintr-o data cunosc si saluta pe toata lumea, stii tu ce vreau sa zic).asfaltu regurgitat nu e bun doar pt mine, chiar ar fi o solutie buna pt oras doar ca e prea ieftin ;)
faza cu 2:15 am zis-o pe fondul parerii mele nu tocmai ok fata de persoanele anonime care dau din gura si cam atat.
cu privire la subectu despre fosta campanie a lui Adam, as spune ca amanunte pe care tu nu le stii de-acolo te-ar fi facut sa vorbesti altfel azi la adresa lui daca le-ai afla. da nu sunt io in masura sa ti le spun.

Adam Boer spunea...

@smarian
am vazut pozele facute de tina la Havana, m-am mirat cat de frumos e in Cuba si cat de ordonat e orasul in ciuda comunismului si a saraciei.

Nu am facut inca fotografiile despre cladirea vizavi de teatru pentru ca sau timpul era urat si am vrut sa dau o sansa Satmarului sau eram plecat... Dar am promis si o sa le fac.

M-am gandit sa publicam un articol in care sa comparam aspectul orasului Havana cu aspectul Satmarului, ilustrat cu fotografii. Ai putea sa scrii articolul sau macar partea cu Havana pentru ca eu nu am fost inca acolo?

Anonim spunea...

Adam, trebuie sa te uiti mai atent la poze, din pacate frumusetea e doar la suprafata. In anumite poze se vad lucruri mai putin frumoase.

Doar o mica parte din cladirile centrului vechi au fost renovate. In rest e dezastru, oamenii traiesc inghesuiti in cladiri insalubre. Dincolo de fatada frumoasa a centrului vechi e un ghetou cu un miros de WC. Exact ca acele cladiri din SM de care am pomenit.

Restul orasului nu l-am vazut. Am trecut cu autobusul prin alte orase si sunt la fel: In centrul vechi dezastru , iar in cartiere blocuri gen Soidaritatii ( m-am distrat sa vad ca unii si-au inchis balcoanele exact ca in Satu Mare ( fiecare dupa cum l-a taiat capul).

Cireasa de pe tort: un cartier numit Micro IV.

PS: Alfel Cuba e un paradis turistic, plaje exotice cu putina lume, fara gunoaie si manele.

Viva la Revolucion !!!

smarian@ryerson.ca