marți, 1 aprilie 2008

Aproape de voi, Satu Mare

în seara asta vreau să beau, să uit de-orice nevoi, să sparg paharul şi să zic: sunt acum, aici, cu voi. nu stiu cât timp mi-a mai rămas, dar vreau să mi`l petrec cu voi. care mi`aţi alături la bine si la greu ... şi de`o fi şi eu să mor nu vreau să vă intristaţi să cântaţi şi să jucaţi până`n zori. şi dacă din când în când o să mă primiţi în gând, voi fi aproape de voi. în chin paharul şi vă spun: îi mulţumesc celui de sus că îmi va da prieteni buni şi nu`s sïngur pe acest drum.

Discutând pe un alt topic (http://adamboer.blogspot.com/2008/03/uriah-heep-va-cnta-un-teren-de-joac.html) despre posibilitatea unui concert Cargo la Satu Mare, am ascultat căteva titluri Cargo de pe YouTube şi am rămas fascinat de această melodie şi de acest text. Dedic acest titlu tutoror cititorilor mei.

2 comentarii:

Sătmăreanca spunea...

Omenii care nu citesc comentariile de la alt post legate de Cargo si Commando Oli nu vor intelege ce este cu clipul. E un simplu sfat. Eu una am dat sfoara in tara pe blogul meu :)

Adam Boer spunea...

@sătmăreanca
îţi mulţumesc pentru sfat şi am explicat de ce am pus acest clip. Promisiune cu sponsorizarea rămâne însă valabilă, numai să mă ajute cineva cu organizarea...