duminică, 16 martie 2008

Luni, 17 martie, ora 20:00 la Focus TV

5 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari Herr Boer, ati fost nemaipomenit.

Adam Boer spunea...

Nu a ieşit prea bine emisiunea. Era un disens între cea ce doream eu să exprim şi cea ce îşi imaginaseră domnul Timerman.

Nu e uşor să tai în carne vie în situaţia în care mi-am propus o campanie constructivă şi fără atacuri la persoană.

Data viitoare o să fie mai bine :)

Rebel spunea...

DOMNU' NEMAIPOMENIT! cum comentati faptul ca alfarom umple cu moloz ce a mai ramas din lacul Pescarus? sau sinteti adeptul ecologismului selectiv?

Adam Boer spunea...

@rebel
Deocamdată se umplă lacul mic care, din cauza lipsei canalizării în zonă şi a gripii de gunoi, are apă infectată.

Acest lac nu este în vizorul Societăţii Carpatine Ardelene pentru că nu este habitatul unor specii ocrotite.

Lacul Pescăruş (cel mare, fără luciu de apă) este însă habitatul unor specii ocrotitede de animale. S-a lucrat timp de 3 ani la un studiu ştiinţific care a fost finalizat recent. Pe baza acestui studiu, SCA va cere punerea sub ocrotirea legii al lacului Pesacăruş.

Chiar dacă nu este de interes ecologic, pentru umlerea lacului mic, primăria trebuia să ceară acordul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, cea ce nu s-a făcut.

Rebel spunea...

ma, a dracu' pasarici ocrotite... cum s-au gindit ele sa stea unde le convine popilor catolici... Domnule Boer, ca tot sint Pastele catolice, gunoiul de dupa curatenia generala il bagati sub covor? ca vad ca asa vreti sa faceti cu apa infestata... decit sa curatati lacul si sa-i amendati pe cei ce-l infesteaza, va convine sa-l acoperiti... cam mare graba... si puteeee! da' afacerea, nu balta...