miercuri, 9 iulie 2008

Pistă pentru biciclişti pe strada Odoreului



Stimate domnule primar,

mă bucur că lucrările de pe str. Odoreului avansează bine şi deja se conturează structura rutieră. Se pare însă că proiectul iniţial nu a avut în vedere realizarea unei piste pentru biciclişti, deşi există spaţiu suficient pe toată lungimea traseului.

Pentru siguranţa circulaţiei ar fi foarte important ca să existe piste pentru biciclişti pe strada Odoreului, în consecinţă vă rog să modificaţi proiectul în acest sens până când nu se asfaltează strada şi nu se realizează spaţiile verzi.

Aşi sugera în continuare ca să realizaţi locuri de parcare pe tronsonul cu două benzi de circulaţie pentru că deja se parchează pe carosabil.

Dacă doriţi, pot să vă indic pe proiect unde s-ar putea realiza pista pentru biciclişti şi locurile de parcare.

Cu respect
Adam Boer

2 comentarii:

TreXeL spunea...

sa invete domne biciclistii sa mearga pe bordura...la ce le trebe pista? :))
it's all about balance

Cosma Alexandru jr. spunea...

Emailul meu catre domnul primar pe forumul primariei.Evident fara raspuns.Ce putea raspunde?ca s-a uitat ca si proiectarea canalizarii pe juma de kilometru?noroc ca la asta si-o dat seama din timp:
Buna ziua domnule primar.

Va rog sa-mi spuneti de ce s-a proiectat jumatatea estica a Drum Odoreu doar la 2 benzi(una pe sens)?Aceasta artera este o artera destul de circulata,in cativa ani va deveni o artera foarte circulata,asta deoarece se va trece la drumuri nationale drumul judetean Satu Mare-Odoreu-Apa,drum care nu are ce cauta la drumuri judetene deoarece face legatura directa cu Baia Mare.Daca nu va fi trecut la drumuri nationale,va fi asfaltat,este in intentia Consiliului Judetean.Oricum principala cauza care va duce la cresterea uriasa a traficului pe Drum Odoreu ar fi faptul ca se va face drumul expres sau autostrada sau ce va fi, si legatura cu Baia Mare se va face pe acest drum si nu pe Drum Botiz,asta deoarece va fi legatura cea mai scurta.Deci peste cativa ani va trebui ca jumatatea estica a Drum Odoreu sa fie largita cam cu 1 metru pe ambele laturi,sa fie cam de largimea strada Unirii,strada Avram Iancu.