marți, 1 iulie 2008

Cine va putea să fie city manager

Iată răspunsul pe care l-am primit pe siteul primăriei în legătură cu condiţiile impuse pentru ocuparea funcţiei de city manager:

"După aprobarea acestei funcţii de către consiliul local, se va face anunţul concursului pentru ocuparea postului, conform prevederilor legale în vigoare. Condiţiile impuse vor fi pentru ingineri, în principal cu experienţă profesională în domeniul energetic, investiţii, construcţii, administrarea activităţilor de întreţinere (mecano-energetic).

Avem nevoie de o persoană care nu "observă" doar, ci poate şi administra rezolvarea."

Cred că pică toate persoanele propuse în articolul precedent. Nici eu nu mă încadrez în criterii fiind doar fizician cu studii postuniversitare de informatică, cu experienţă în dezvoltare de software, în management de proiect şi actualmente director tehnic.

10 comentarii:

TreXeL spunea...

...ma fac io mare

Adam Boer spunea...

@trexel
vezi că degeaba ai tu exeperienţă în construcţii şi administrarea activităţilor de întreţinere (mecano-energetic) dacă nu eşti inginer.

Spun eu că aceste condiţii au fost puse pentru o anumită persoană. Restul candidaţilor o să pice la condiţii.

TreXeL spunea...

dupa mine este din nou o greseala. administrarea si pana chiar denumirea postului "manager" cere cu totul altceva.
in alta ordine de idei, pentru ca m-am hotarat sa ajut cat mai mult administratia actuala, o sa te rog sa-mi impartasesti din experienta ta si sa-mi spui ce anume crezi ca l-a facut pe Ilyes sa nu mai accepte ajutorul tau. sa nu incep cu stangul :)

Adam Boer spunea...

@trexel
îţi dau dreptate, un city manager, sau un "administrator public" cum numeşte legea această funcţie, trebuie să fie o persoană cu abilităţi de organizare şi capacitate de sinteză şi să poată să lucreze cu oameni. Adică un manager!

Funcţia descrisă de domnul primar este mai mult un consilier.

În altă ordine de idei cred că am găsit persoana pentru care au fost create condiţiile.

Anonim spunea...

Si n-o zici si noua ? Cine-i persoana ?

Adam Boer spunea...

@adriana
este doar o presupunere, dar condiţiile afişate corespund foarte bine pentru domnul Radu Bodonea, consilierul domnului primar pe teme de infrastructură.

Anonim spunea...

ROFL

smarian@ryerson.ca

Adam Boer spunea...

@smarian
"ROFL"... adică?

Anonim spunea...

(R)olling (O)n the (F)loor (L)aughing

smarian@ryerson.ca

Anonim spunea...

Adam , da domnul asta Bodonea ... ce hram poarta , nu el a fost parca responsabil cu verificarea calitatii drumurilor ce s-au reabilitat sau s-au facut in ultimul timp ?
Pai daca el este atunci ce facem ? Punem lupul stapan la oi ?