duminică, 30 august 2009

Colectare selectivă


Această fotografie a fost făcută la Manila, pe insulele Filipine pentru că era mai uşor să obţin de acolo o fotografie decât de la groapa de gunoi a oraşului, administrat şi păzit de firma privată Florsal SA. Pentru că am reuşit totuşi să arunc o privire şi peste groapa noastră, pot să afirm că fotografia de mai sus redă fidel nivelul la care a ajuns colectarea selectivă a deşeurilor în Uniunea Europeană, România, minicipiul Satu Mare în anul 2009.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Dl. Primar se pare, ca a uitat faptul ca Satu Mare este un oras european, si se lauda cu solutii care se aplica doar in lumea treia.

Rebel spunea...

astia sigur ar vota cu ghiulea...

Anonim spunea...

Noi am spus de la bun început, că cetăţenii oraşului nu sunt încă la nivelul ridicat pentru o colectare selectivă, şi iată, dl. Primar ne dă drept!

Oferta noastră... un oraş mai curat!

Anonim spunea...

Voi astia de la Florisal suntetzi niste cocalari!Suntezi voi prea tampitzi, nu cetatzenii nu au un nivel ridicat!Mai suntetzi si nesimtziti sa ii injuratzi pe cei ce va platesc,gunoieri jegosi! Suntetzi prea puturosi si prea imbecili sa facetzi ceva! De ani de zile scoatezi gunoiu in fatza blocului in hardau,in loc sa introducetzi containerele si asta in plin centru orasului!Cocalari nesimtzitzi!

Credetzi ca dividentele varsate in buzunaru lu Gyulea o sa va ajute mult si bine!Ajungetzi voi,din nou la DNA.....si de data asta o futilizatzi!Cacatzi nesimtziti,cheltuiti mii de euro din banii cetatzenilor sa facetzi reclama la nimic!Practic spotu publicitar nu are scop! Tampitzi!

Oferta voastra .....HOTZIA!

Trasnea,neplatitor de Florisal

Cosma Alexandru jr. spunea...

E bine totusi ca Florisal se implica,macar si pe blog.
Daca in alte orase merge colectarea selectiva,cred ca ar trebui sa mearga si la noi.
Deci Florisalul trebe sa fie mai insistent ca va reusi.

Anonim spunea...

conform contractului de delegare semnat cu primaria, in urma cistigarii licitatiei, au primit destul de multe puncte pentru colectarea selectiva.
doar ca nu au facut nimic!!!

Anonim spunea...

Bine bine , au organizat selectarea PET-urilor si ce fac cu cele pe care le-au cules ? unde le duc ? unde le topesc ? N-ar fi mai ecologic si mai logic sa se foloseasca cele de hartie , carton s-au sa se revina la sticle ? De ce trebuie intodeauna sa ne folosim partea dorsala pt. a gandi ???? de ce ne-a dat oare D-zeu capul si creierul ? Nu ca sa gandim ?

Anonim spunea...

Am nevoie de id-ul tau de mess, sau mailul tau.

Rebel spunea...

sint convins ca incaseaza bani pentru "spalarea" si maturatul strazilor aflate in lucru... cine sa-i verifice? cu solutia antiderapanta au reusit sa inchida centrul vechi al orasului dar si sa musamalizeze zecile de aciidente petrecute in acea seara... putin zis hoti...
rebel, tot neplatitor de florisal, ceea ce va doresc si dumneavoastra...

Adam Boer spunea...

@claudiu
adam_boer@yahoo.de