miercuri, 14 octombrie 2009

Ilyes încearcă dar nu reuşeşte

Primarul reales încearcă dar nu reuşeşte să pună în practică strategiile şi tacticile prezentate de mine în emisiunile de precampanie din anul 2008.






5 comentarii:

TreXeL spunea...

va bateti joc de noi cu pollu ala domnu Boer? sau ideea era ca de fapt satmaru n-are candidati?
pai e vai de steaua noastra cu orice varianta de'acolo. si sa tot votam "altul", nici asta nu e bine. ca io ma voi gandi la cineva, gheorghe la altcineva... nu iese nimic. pacat ca nu apare Winnie the Pooh intre variante, macar fiicamea ar fi avut ce alege

Adam Boer spunea...

@trexel
Am pus în principiu echipa de la alegerile din 2008 plus cei doi care au dorit dar nu au putut să candideze atunci.

Pur şi simplu nu am altă idee şi implicit pot să zic că defapt Sătmarul nu are deocamdată alţi candidaţi posibili.

Cosma Alexandru jr. spunea...

Despre ce poll e vorba?
Bine ca incearca.
Nu stiu cum de incearca...
Poate e Litan.
M-a surprins si faptul ca se vor renova blocurile jegoase de la iesire spre Petea.Nu mi-a raspuns pe forum site primarie cine a decis.
Eu i-am spus asta demult.
Si alte idei se contureaza in realitate.
Bine ca incearca totusi.

Cosma Alexandru jr. spunea...

Ce e sub i-am trimis pe forum site domnului primar,sa vedem de apare sau chiar cu raspuns.
Buna ziua.
Pe site apare ca s-au terminat lucrarile de modernizare trotuare,si apare si V.Lucaciu.Oare e greseala sau manipulare faptul ca in realitate pe V.Lucaciu mai e de lucrat pe cam pe 400 metri.Se lucreaza,dar nu e deloc gata!Saptamana trecuta de ce nu s-a lucrat aproape deloc?Deasemenea ce se intampla cu trotuarele urmatoareloir strazi:I.B.Deleanu,Sincai,Mircea cel Batran si A.Popp?Nici pe Petru Bran nu e gata trotuarul in zona unde s-a lucrat la drum.
Pe bretelele de pe Vasile Lucaciu de ce saptamana trecuta in cam 3 zile doar "s-a facut" ca se frezeaza?adica s-a lucrat cam pe 20% din lungime.
De ce balteste apa intr-o splendoare pe nou modernizata parcare de la CC Somesul?Vreau sa va spun ca in parcare sunt gropi din greseala tehnica.
Multumesc.

Transira spunea...

Buna ziua,
Nu mai stiu nimic de voi si ma bucur sa va regasesc.

Consider ca un subiect ce trebuie dezvoltat ar fi acela al Planului Integrat de Dezvoltare Urbană al Municipiului Satu Mare.

La ceea ce ma intereseaza pe mine, anume dezvoltarea transportului ecologic, NIMIC. Se scrie ca in Satu Mare exista un transport poluant, dar nu se ofera solutia.

Solutia o ofer eu:
"Extinderea şi/sau modernizarea reţelei liniilor de tramvai şi troleibuz şi a infrastructurii aferente" (Programul Operational Regional).