marți, 29 aprilie 2008

Trotuare vechi şi noi

În majoritatea cazurilor pe străzile reabilitate nu se reabilitează deloc sau cu întârziere mare trotuarele. Lipsa trotuarelor sau starea lor proastă reprezintă un risc permanent pentru pietoni.



7 comentarii:

Cosma Alexandru jr. spunea...

Inca nici acu nu e finalizat trotuarul pe strada Avram Iancu.
Cred ca Ilyes face economie de bani sa aiba mai multi pentru drumuri si sa raporteze cati mai multi kilometri reabilitati,ca nu au trotuare asta nu prea banuieste lumea.
Dar vreau sa zic ca si ce avem se distrug chiar de cei pusi sa repare,in urma cu doi ani langa copacul rotit s-a pus asfalt pe trotuar,era o movila de asfalt necesar pentru asfaltarea parcarii,ce a ramas in urma e desgustator.
Dar naravurile au ramas si acu cand e campania,langa Satan s-a distrus trotuarul,in fata la posta langa Somesul si s-a distrus si in fata gradenelor ce se refac in centrul nou,asa de greu e sa pui o remorca sau un container unde sa arunci pamant,asfalt,ciment,etc.?sa nu distrugi dalele de trotuar?????????
suntem un oras inapoiat rau daca asa ceva mai e permis,si Ilyes zice ca iubeste orasul,poate ca-l iubeste dar cred ca orasul incepe serios sa-l urasca daca asa se comporta cu el.

Anna spunea...

:))) la mine mereu asfalteaza si sparg iar peste o luna... cred k o fac petru fun

Anonim spunea...

Si totusi, ce ne facem, Adam, daca Gyusi mai castiga o data?

Anonim spunea...

Sunt foarte interesat si de parerea ta referitoare la imn daca cumva o sa ai timp.

Adam Boer spunea...

@darius
încă patru ani pierduţi... şi mă pregătesc din timp pentru 2012.

Ideea imnului electoral este bună, dar cântecul nu a fost creat pentru mine ;)

Adam Boer spunea...

@cosma alexandru jr.
da, la acest rezultat am ajuns şi eu dacă mă uit cât de sistematic nu se fac trotuarele: se face economie de bani pentru mai mulţi kilometri de drum reabilitaţi.

Adam Boer spunea...

@anna
bine ai venit pe blogul meu şi bine că ai simţul umorului.