duminică, 20 aprilie 2008

Se analizează verificările...

În data de 14 aprilie a.c. am postat întrebarea de mai joi, adresată domnului primar Iuliu Ilyes, pe siteul primăriei:

Stimate domnule primar,

după ce în repetate rânduri aţi amânat publicarea raportului asupra lucrărilor de reparaţii drumuiri, mi-aţi răspuns în 31. martie a.c. (citez): "raportul este finalizat, se va analiza în cadrul primăriei vineri, 4 aprilie sau luni, 7 aprilie şi se va publica şi pe site"

Azi suntem în 14 aprile dar raportul nici acuma, cu peste 40 de zile întârziere, nu a fost publicat. Aţi luat măsuri impotriva funcţionarilor care răspund de întocmirea raportului sus menţionat şi care nu şi-au făcut datoria? Când va apare până la urmă raportul?

Cu respect
Adam Boer

P.S. Raportul comisiei de verificare, cum dealtfel nici întrebarea mea de mai sus, nu a apărut încă pe siteul primăriei. Încă se analizează verificările...

5 comentarii:

Anonim spunea...

In cursul saptamanii trecute, au reinceput lucrarile pe podul Golescu. Nu pot decat sa il felicit pe dl primar pentru masura pe care a dispus-o si a dat dovada de mana de fier obligand firma care a reabilitat podul sa refaca portiunea de pod unde liantul utilizat pentru a imbina izolatia de asfalt a fost unul de proasta calitate.

Anonim spunea...

ce limba made in stef. ma baiatule, asa nu o sa ajungi primar niciodata.eventual cirpa lui gyusi in viitorul mandat.de ce nu te intrebi cit ne costa toata aceasta bataie de joc vegyiepszer la podu golescu si citi sfinti au coborit bietii satmareni de cind orasu asta pe care-l iubeste ilies e un mare santier care nu se mai termina niciodata. sa nu spui nimanui ca esti candidat la primarie.

Adam Boer spunea...

@stef
am urmărit şi eu o vreme această strategie cu domnul Ilyes, adică l-am observat şi l-am lăudat pentru orice pas mărunt. Nu ştiu care este intenţia ta că îl feliciţi, dat fiind faptul că eşti contracandidatul lui, dar pot să te asigur din propria experienţă că nu poţi să te aştepţi la o loialitate din parte domnului Ilyes.

Până la urmă de ce trebuie să felicităm primarul dacă o dată în patru ani îşi face datoria şi trage la răspundere o firmă care a făcut o lucrare de proastă calitate? Nu ar fi acest lucru datoria lui de fiacare zi?

Şi de ce nu trage la fel la răspundere toate celălalte firme de drumuri care au făcut o serie de lucrări de proastă calitate?

Anonim spunea...

Coane Boer esti varza bre! Mata chiar crezi ca Stef l-a luat "in aparare" pe Oligofren? E o ironie.....nici macar foarte subtila.....
Si cum te mai zburlesti matale ,bre Coane Boer.....cica de ce il felicita( pe Gyulus) ca doar e contracandidat....pai nu matale,bibicule ai dat tonu' la luat in aparari.....cand io ziceam ca-i imbecil.....mata hop....ca-i inteligent.....hahahhahhaha

Auzi Coane Boer.....da ce te face pe mata sa crezi ca asta e chiar Stef.......? Pai Stef nu e bloger?Nu trebuia sa intre cu indicativ de bloger?......Hai bai ma lasi!
Semnat:
Tacsu' lu' Stef si mumasa deopotriva.

Adam Boer spunea...

@trăsnea
eu nu sunt candidat... chiar şi cât timp eram "potenţial" candidat am luat mai încet cu laudele către domnul primar actual.

Acuma poate că postul aici pe blogul meu nu aparţine direct domnului Adrian Ştef, dar textul în mod sigur îi aparţine: http://adrianstef.ro/2008/04/14/felicitari-domnule-primar/