sâmbătă, 19 aprilie 2008

Cetăţenii municipiului vor colectarea selectivă a deşeurilor

Ideile ecologiste câştigă din ce în ce mai mult teren în rândul populaţiei. Întrebaţi despre ideea introducerii unor mijloace de transport în comun nepoluante, o parte semnificativă a sătmărenilor ar fi de acord cu acest lucru: 41,60% doresc reînfiinţarea liniilor de troleibuz iar 34,90% chiar înfiinţarea unor linii de tramvai. Sătmărenii au dat şi o „temă de casă” clară pentru mandatul următor în ceea ce priveşte salubrizarea: 96,20% afirmând că ar dori ca primăria să asigure colectarea selectivă a deşeurilor. La fel de evident este şi dorinţa cetăţenilor de a se plimba în aer curat: foarte mulţi sătmărenii (84,80%) dorind mai multe străzi pietonele fără circulaţie de maşini.

Sătmărenii vor petrece şi această vară fără ştrand

Ideea construirii unui ştrand public pe malul stâng al Someşului au apreciat-o 82,50% dintre cei chestionaţi iar 75,40% doresc ca municipiul să finanţeze în continuare Zilele Oraşului. Populaţia este însă împârţită în două tabere aproape egale dacă vine vorba de locul unde ar trebui să fie organizat acest eveniment: în zona Ştrandului spun 48,40% şi în zona Centrală spun 51,60%.

5 comentarii:

Rebel spunea...

va rog sa stergeti linkul catre blogul meu... aveti explicatia pe forum... multumesc.

Anonim spunea...

Poa sa vrea cetatenii , dar oare Florisalul vrea ? Asta-i problema ! Si daca vrea si Florisalul , oare nu-l vor amesteca tot ei ? (Florisalul ) Buna intrebare nu ?

TreXeL spunea...

http://satu-mare.ro/primarie/reclamatii/2008/02/12/index.html#urn:feedback:36235
normal ca vrem

Anonim spunea...

Felicitari pentru blogg,ideile dvs sint atit de necesare si de actualitate,sper ca cineva va pune un umar de a va sprijini

Adam Boer spunea...

Până acuma am primit în primul rând sprijin virtual (şi nu numai :)) pe forumuri şi bloguri. De tot ce m-am sprijint până acuma s-au dovedit doar parapeţi din carton... Sper şi eu să găsesc în următorii 4 ani şi câţva umeri reali.