luni, 23 februarie 2009

Avem o nouă groapă de gunoi

Am preluat un articol de pe www.satu-mare.ro pentru că descrie o problemă care mă deranjează şi pe mine. Domnul Dan V. nu ştie însă, şi văd că domnul primar nu-i răspunde, că acel lac nu mai aparţine de domeniul public al municipiului Satu Mare pentru că a fost retrocedat...


Dan V.

Bună ziua. Locuiesc pe str. Gutinului. Anul trecut, odată cu reabilitarea str. Odoreului, ne-am gândit că nu aţi uitat de această parte a oraşului şi va ieşi un lucru deosebit. Până aici totul este bine.

V-am întrebat ce se va întâmpla cu balta Luciul Verde şi mi-aţi răspuns că fiind un focar de infecţie, nu se poate amenaja şi se va acoperi. Vă rog să mă scuzaţi, dar cu acceptul dumneavoastră, această baltă a devenit acum, nu anul trecut UN IMENS FOCAR DE INFECŢIE şi în loc să ne scăpaţi de groapa de gunoi de pe Odoreului, vă spun cu părere de rău că AŢI MAI REALIZAT UNA. De câteva zile nimeni nu ia nici o măsură deşi am reclamat telefonic la primărie, serv. salubrizare faptul că se cară moloz din strand cu maşini de 40 to. având nr. de inm. BNY, iar dacă salariaţii dvs. mi-au spus că nu au ce face şi să sun eu la Poliţie, v-aş ruga să vă ocupaţi personal de această problemă şi să veniţi în teren înainte să-mi răspundeţi la mesaj şi să-mi spuneţi dacă vă place. Noi cetăţenii acestui oraş v-am ales de primar pentru că sunteţi în primul rând un mare gospodar.

Cu deosebită consideraţie,

Dan V.

21 de comentarii:

Anonim spunea...

pentru Adam

Camioanele BNY sunt oare ale lui Beny de la Orizont sau sunt ale lui Tantas de la Beny Alex?

Adam Boer spunea...

@nu ştiu cui aparţin camioanele cu BNY :) Dar pentru că cară matrial de la stand, bănuiesc că sunt ale domnului Ţânţaş.

Anonim spunea...

pentru Adam

Corect!Dar de ce duc molozul acolo?
O fi mai comod?

Adam Boer spunea...

@Adrian Ştef
Unde să ducă altundeva? Ştii tu în Satu Mare de un depozit pentru deşeuri provenite din activităţile de construcţii şi demolări? Pentru că legislaţia în vigoare obligă administraţia publică locală să infiinţeze astfel de depozite...

Am fi bucuroşi dacă asta ar fi singurul nostru neajuns.

Anonim spunea...

pentru Adam

Sunt localitati in Romania care au asemenea depozite?
Parca intr-o perioada se ducea moloz pe drumul Careiului(in zona fostului post de politie).Sau se facea ilegal?

Adam Boer spunea...

@Adrian Ştef
Acolo se ducea ilegal, nu aşa arată un depozit despre care vorbesc :)

Nu ştiu dacă în Romania sunt localităţi care au asemenea depozite. Eu am văzut în Germania aşa ceva.

E şi firesc undeva; marea majoritate a deşeurilor care rezultă din construcţii şi demolări nu sunt periculoase şi se pot refolosii şi recicla dacă le depozităm după sorturi: pământ, beton, cărămidă, şamd. Administraţia locală (sau un privat) poate să facă şi bani dintr-un astfel de depozit: ceri bani de la cei care depozitează şi îl vinzi materialul la cei care au nevoie.

Anonim spunea...

pentru Adam

Acest depozit chiar ca si idee de afacere ar fi bun!Dar poate acuma in criza nu cred ca o sa mai avem aceeasi cantitate de moloz.Constructiile stagneaza iar alte santiere nu prea se mai deschid.

TreXeL spunea...

Io propun sa se arunce in somes toate "gunoaiele" din oras.
Cu cine incepem? :D

Anonim spunea...

Stef intreaba.....Radio Erevan ......raspunde!

Anonim spunea...

Trasnea întreabă la Radio Erevan dacă se poate face dragoste în patru labe.

Radio Erevan îi raspundem că da, se poate face, sfatul doctorului fiind următorul: una dimineaţa, una la prînz şi două înainte de culcare.Asta in loc de scris foiletoane pe "bloage", "forume" gazetzi de peretzi.

Chiar ne lasi Plesnea pardon Trasnea ? Lupu' isi schimba parul...da naravurile ( pidosnice ?! )

Anonim spunea...

Bai, voi ati trait degeaba... pai daca va ducea capul, va aminteati ca in campania din 2008, un subiect dezbatut pe bloguri si alte meleaguri electronice, a fost acela al gropii cacofonilor: adica bicerica catolica. pe care, simtindu-se dator, primarul nost a recompensat-o retrocedindu-i lacul Pescarus. vazind barbosii ca balta n-are peste si nici valoare imobiliara, s-au gindit s-o umple. din pacate pentru ei, ce-a iesit din Odoreului n-a ajuns, asa ca mai cauta furnizori de moloz. problema nu era daca se umplea partea compromisa si plina de balarii de pe linga pasarela, dar ei au tinut mortis s-o umple pe aia cu apa in ea. ca pe aia fara apa isi bagau buldozerele cei de la Interspar care vroiau un centru comercial acolo, acuma cu criza financiara, deh Domnul n-a ferit pe nimeni de ea, popii-s cu buzele umflate si noi cu o noua groapa. asa ca lasati subiectul, e fumat, iar discutia de mai sus are o regie ieftina, iar pozele ce vor aparea pe blogul "consilerului de pe strada ta" inutile. apropo, consilierul ala era local sau judetean? sau prostii nu intelege ca de aia e prosti?

Anonim spunea...

Mai,Plesnea Reloaded, Ieri scriai nu mai postezi, naravurile astea ( pidosnice ) ??!!

Anonim spunea...

domnu' Boer, ierarhic, stef asta pe care-l tot ligeti, va este sef? sau doar csehi?

ma lamuriti si pe mine cine-i handicapatul asta pe linga subiect: plesnea-n sus, trasnea-n jos? o fi stef? ca intelectul redus il recomanda...

Anonim spunea...

Trasnea, Trasnea, la cat de umflat erai in pene sa iti pui semnatura sub "laturile" deversate pe diverse bloguri sau forumuri de discutii ai ajuns sa iti fie jena sa te semnezi.
Dai dovada de o taria de c(u)aracter iesita din comun ( cur am vrut sa spun)

Asa ca un comentariu la subiect, stilul ala al tau de mistocar retardat avortat la 7 luni te tradeaza. Stim cu totii ca esti mandru de tembelismele latrate pe unde apuci, si ca uneori la criza te apuca scrisul de foiletoane.

Mai baiatule stim ca traficul redus pe Forum GNV te-a impins sa iti cauti alte locuri de varsat laturi, da cu ce a gresit Adam ca lumea s-a plicitsit de cocina GNV ?

Cosma Alexandru jr. spunea...

Trasnea
Sa-ti fie tarana usoara...

Anonim spunea...

stai linistit ca nu-i Trasnea... dar daca iti place tie sa crezi asta, mie-mi convine. macar iti demonstrezi prostia. nu de alta dar daca ai avea putina minte, ai lasa ceva timp intre posturile anonime si cele semnate. lumea-i plina de tembeli...

Anonim spunea...

satmarul in special...

Anonim spunea...

Bravo Trasnea, ai renuntat la cele 3 puncte si la foiletoane.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Va aduc la cunostinta faptul ca pacientul meu Trasnea refuza sistematic medicatie prescrisa pentru multiplele afectiuni psihice ( personalitati) de care este suferind.

In ultimele 2 zile si-a asumat indentitatea "Guerilla Urbana" si este pregatit sa comita acte de violenta in public.

Toti cei de pe acest forum sunt rugati sa il evite. De asemenea sutn rugati sa poarte orice discutie virtuala sau reala.

Din nefericire acest specimen uman doreste sa faca trecerea catre regnul animal iar noi cadrele medicale suntem pregatiti sa il ajutam in incercarea sa.

Studiile genetice au stabilit cu exactitate ca susnumitul Trasnea face parte din semitia lui Onan, cel care si-a imprastiat samanta pe unde apuca. Comportamentul lui Trasnea este asemanator si vom lua masuri urgente.

Cosma Alexandru jr. spunea...

Guerrila urbana
De mine zici ca-s tembel?