joi, 29 mai 2008

Azi peste 150 de vizitatori unici.

Azi, prima dată în istoria acestui blog, am avut peste 150 de vizitatori unici şi peste 400 de accesări de pagini. Mulţumesc tuturor cititorilor mei!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eh,s-a mutat circu la mata pe blog!De luni potzi sa tai si bilete!Mai faci si matale un ban cinstit ca si asa am intzeles ca esti plin de datorii....hahahahahhahaha!

Trasnea


Ps.Cica si la Rebel e bataie la intrare......ala chiar s-a apucat sa rupa bilete....ca nu si-a platit afisele alea tembele...pardon rebele!

Adam Boer spunea...

@trăsnea
lăsaţi domnule Trăsnea, Crina era doar supărată pe mine. Ea nu a venit pe la mine să-şi ia datoria. Ne înţelegem noi până la urmă...

Rebel spunea...

afisele le-am platit ca nu-s scumpe... xerox pur si simplu, nu-s lucioase nu-s colorate... :) la mine e trafic, circ nu prea... doar un ilyesian care ne recomanda sa ne mutam din oras daca nu ne place ghiulea... :)

Anonim spunea...

Adam , uiti ca a fost campanie ? Toti cei interesati si aici ma refer la candidati , trag cu ochiul sa vaza ce sanse au , sa-si faca o parere despre posibilitati ! Aici este ca un sondaj de opinie si unde mai pui la socoteala ca nu costa nimic ? si nici nu trebuie sa scota bani din buzunare ????