miercuri, 16 aprilie 2008

Nici o şansă să traversezi pe verde

Semaforul din P-ţa Vasile Lucaciu este temporizat prea scurt pentru a putea trece pe faza verde.

4 comentarii:

  1. pai daca tot nu se poate trece dintr-o singura incercare propun amplasarea unei terase fast-drink intre cele 2 treceri pentru a putea servi ceva rapid pana vine verdele urmator si mergi mai departe :)
    daca nu...vin io si servesc din portbagaj oarece, facem si niste mici ultra mici si rapizi...o berica la pahar mic de dat peste cap... Terasa "La semafor"... Mankatz-ash!

    RăspundețiȘtergere
  2. @trexel
    dacă ajung primar şi nicicum nu vom putea regla acel semaforul, o să realizăm ideea :)

    O altă soluţie ar fi o gheretă din care să închirieze patine pe rotile tinerii şi trotinete cei în vârstă. Soluţie mai sănătoasă decât a ta ...

    RăspundețiȘtergere
  3. da' de ce sa traversezi pe verde? e mai palpitant pe rosu... sau avem alte surse de adrenalina in satmarul asta uitat de lume?

    RăspundețiȘtergere
  4. ce ne-an face fara acest simt al umorului noi romanii?..vai de noi ar fi:)...oricum la noi in tara mereu a contat efectul si nu cauza si pina nu o sa se intimple ceva rau.....semaforul o sa ramana si nu ne ramane decit sa invatam din filme gen:"to fast to furious" sau "gone in 60 seconds" cum sa traversam desi in ultimul caz am trece chiar relaxati:) si am putea sa ne saturam cu mititeii lui trexel:)

    RăspundețiȘtergere